Partner worden

Wij geloven in de kracht van ons netwerk en werken met notarissen en specialisten voor bijvoorbeeld uitvaartbegeleiding, bedrijfsopvolging en internationaal fiscaal recht. Wil jij elke dag bijdragen aan een mooi nalatenschap voor mensen? Ben je iemand die altijd een stap extra neemt voor cliënten en uitblinkt in je vakgebied? Dan zijn we naar jou op zoek!

Voordelen voor Vivamori Partners

Online Promotie

Het Vivamori team werkt continue aan het kenniscentrum, waar consumenten komen om informatie op te doen. Als partner profiteer je niet alleen van de stroom aan bezoekers, maar je kan jezelf extra promoten door inhoudelijke gastbijdrages te leveren!

Kwalitatieve Leads

Uiteraard willen clienten van Vivamori even kennismaken voordat ze gebruik maken van je diensten. Maar meestal gebeurt dit tijdens het opstellen van het Nalatenschapsdossier, waarbij ze concrete vraagstukken hebben waarvoor ze snel een specialist zoeken – de kans op een match is dus vele malen hoger dan een algemene lead.

Focus op Service

We zijn geen prijsvechter, we focussen op kwaliteit. Dat betekent dat we ons netwerk kiezen op basis van goede service, niet op prijs.

Goede Dossiers

We begeleiden onze clienten in het hele nalatenschapsdossier. Dat betekent dat we ook een gedegen dossier hebben, en op hoofdlijnen zullen adviseren over wat ze nodige hebben van een specialist. Op verzoek van de client zullen we dit met je delen, zodat je alles bij de hand hebt vanaf het begin en direct kan starten met het indhoudelijke werk.

Geen vaste kosten

Doen we gewoon niet aan. We zijn een serviceverlener met een focus op tevreden klanten, niet een mediabedrijf wat zoveel mogelijk impressies verkoopt. We selecteren onze partners zorgvuldig, je moet ook gewaarderd worden door onze klanten, maar hoeft geen advertentie-fee te betalen.

interesse?

Laten we kennismaken!

Wat is je specialisme?

Founder

Lourens Keers

Wij maken graag kennis met je en zullen contact met je opnemen.

Tot snel!