Elke dag mensen goed helpen

Wij vinden dat bij een goed leven ook een goed einde hoort. De dood hoort nou eenmaal bij het leven. We helpen om dit eenvoudig en goed van A tot Z te regelen.

Onze visie

Minder complex, meer persoonlijke aandacht

Hoewel iedereen weet dat de dood de enige zekerheid van het leven is, stellen we alles wat nodig is om dit goed voor te bereiden vaak uit. De dood is bij sommigen zelfs een taboe onderwerp. Daarbij helpt de complexiteit en hoge prijs van de juridische en financiële dienstverlening absoluut niet om leuk even alles te gaan regelen.

Het gevolg is, dat we vaak toch worden worden overvallen door een overlijden, met alle gevolgen van dien. Matige zorg, onduidelijkheid bij nabestaanden, partners en kinderen die niet in hetzelfde huis kunnen blijven wonen of erfbelasting die bespaard had kunnen worden.

Wij vinden dat iedereen beter verdient. Daarom werken elke dag om deze dienstverlening voor iedereen beter en betaalbaarder te maken. 

De ingang van Vivamori in B. Amsterdam waar
De ingang van Vivamori in B. Amsterdam waar

Ontmoet het Vivamori team

 

 

Lourens Keers

Lourens Keers

Founder

“Wat mijzelf verbaasde is hoe weinig ik voorbereid was op mijn overlijden, terwijl ik mijn gezin wel goed wil achterlaten. Toen ik zaken ging regelen merkte ik dat, net zoals in het zakenleven, juridische en financiële aangelegenheden vaak onpersoonlijk voelen en moeilijker worden voorgesteld dan ze zijn. Het vergt een boel werk om complexe zaken eenvoudig te maken en service centraal te stellen, maar laat dat nou net mijn passie zijn!”

Lourens werkte de laatste 15 jaar aan digitale transformatie bij bekende bedrijven, bijvoorbeeld aan de apps van Jumbo, de Bijenkorf en FD. Daarnaast startte hij Room of Riddles, met escape rooms in meerdere landen. Lourens heeft een Executive MBA van Nyenrode.

Gayle Lutchman

Gayle Lutchman

Legal Counsil

“Geen plakje cake en koffie voor mij. Op mijn uitvaart komen mijn nabestaanden in kleurige kleding, we maken het gezellig met een borrel en bubbels. Ik wil dat mijn einde bijzonder is. Geen van mijn dierbaren moet zich na mijn overlijden ergens zorgen om maken.

Bij Vivamori kan ik ook voor onze cliënten een welverdiend einde realiseren. Samen zorgen we dat alle zaken omtrent je overlijden perfect geregeld zijn, met oog voor al jouw wensen.”

Gayle studeerde aan het Utrecht Law College aan de Universiteit Utrecht. Ze heeft tijdens haar studie meerdere stages gelopen bij advocatenkantoren zoals Houthoff en was daarnaast bestuurslid bij een studievereniging. In haar vrije tijd kookt of leest ze graag.

Ivo Barends

Ivo Barends

Legal Counsil

“Na mijn overlijden moeten mijn nabestaanden zich met zo min mogelijk praktische zaken bezig houden. Daarom wil ik dat alles goed geregeld is. Om mij heen merk ik dat dit voor veel mensen geldt, maar dat zij niet graag over hun eigen overlijden nadenken. Met Vivamori zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld is, zonder dat het jou veel moeite kost.”

Ivo heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht afgerond. Op dit moment rond hij de master privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam af en werkt hij naast de werkzaamheden bij Vivamori als Juridisch Medewerker bij advocatenkantoor Fiorens.

Werken bij vivamori

Draag bij aan een mooi leven

Wil jij mee innoveren in een start-up die gaat veranderen hoe mensen omgaan met de dood? Neem dan contact met ons op via contact@vivamori.nl of check op onze LinkedIn pagina of er openstaande vacatures zijn.